• 100% Halal bij Slachterij Vugts

  Slachterij Vugts slacht het allerbeste vlees. 100% Halal.

 • Uitgebreid assortiment vers vlees

  o.a. kippen, eenden, duiven, konijnen en lammeren.

 • Halal vlees eenvoudig bestellen

  Bestel uw halal vlees gemakkelijk via de website.

 • Ervaar onze Halal Slachterij

  U bent van harte welkom bij ons op de slachterij.

  Slachthuis Vugts

  Slachterij Vugts is een slachthuis gelegen in Steenbergen, Noord-Brabant. Als vleeshandel levert Vugts Halal vlees van diverse diersoorten. Eigenaren van het slachthuis zijn Tonnie en Frieda Vugts. Tonnie Vugts: “onze kracht ligt in het feit dat wij een kleinschalig slachthuis zijn waarbij we een grote verscheidenheid aan dieren slachten tot 100% Halal Vlees van de allerbeste kwaliteit.” Vleeshandel Vugts levert Halal Vlees door het gehele land aan particulieren, winkels, horeca en de tussenhandel.

  Vleeshandel in Steenbergen

  In 2003 namen Tonnie en Frieda Vugts het slachthuis over van de toenmalige eigenaar. Tonnie Vugts: “We waren eerst de leverancier van kippen en eenden van de vleeshandel in Steenbergen. Destijds was het slachthuis relatief klein. Na overname hebben we de vleeshandel stap voor stap uitgebreid, met als uiteindelijke doel om Halal vlees te leveren. Recentelijk is de slachterij volledig vernieuwd en verkopen we – naast de slachterij – via twee winkels in Steenbergen en Rotterdam.”

  Halal vlees

  Slachterij Vugts is aanbieder van Halal Vlees. “Binnen ons slachthuis passen wij de richtlijnen van Halal volledig toe. Hoewel anders wordt gesuggereerd, is onze overtuiging dat de productie van Halal Vlees zorgt voor minder leed bij de dieren ten opzichte van grote slachterijen. Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen op onze vleeshandel om te ervaren hoe het in de praktijk bij ons werkt.”, aldus eigenaar Tonnie Vugts.

  Wilt u direct onze halal producten bestellen? Klik hier.