• 100% Halal bij Slachterij Vugts

  Slachterij Vugts slacht het allerbeste vlees. 100% Halal.

 • Uitgebreid assortiment vers vlees

  o.a. kippen, eenden, duiven, konijnen en lammeren.

 • Halal vlees eenvoudig bestellen

  Bestel uw halal vlees gemakkelijk via de website.

  Halal

  Voor moslims gelden specifieke richtlijnen bij het nuttigen van voedsel. Halal is de term die aangeeft wat volgens de Koran is toegestaan om te eten. Halal is volgens het Islamitische geloof rein verklaard en dus toegestaan. Het is voor een moslim belangrijk om stil te staan bij hetgeen dat gegeten wordt. Daarnaast zijn diverse zaken het tegenovergestelde van Halal, namelijk haram: onrein en verboden. Voorbeelden hiervan zijn varkensvlees en alcohol.

  Halal Slachterij

  Vugts is een Halal Slachterij. Een Halal Slachterij slacht op Islamitische wijze, waardoor het vlees voor een moslim is toegestaan om te eten. Op onze Halal Slachterij wordt aan alle richtlijnen voor een Halal Slachterij voldaan. Zo worden er o.a. uitsluitend Halal dieren geslacht, slacht men in een afgesloten (slacht) ruimte, wordt er geslacht door praktiserende Islamieten en ondervindt het dier tijdens de slacht geen pijn. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan even contact met ons op.

  Slacht voor het allerbeste vlees

  Slacht volgens de Halal voorschriften zorgt voor een goed dierenwelzijn voor en tijdens de slacht én uiteindelijk voor het allerbeste vlees. Eigenaar Tonnie Vugts: “Wij slachten 100 procent Halal. Wij zijn een Halal Slachterij, omdat we van mening zijn dat het vee op onze slachterij minder lijdt dan bij een grote conventionele slachterij. Uiteindelijk staan wij voor ons product: vers vlees van de allerbeste kwaliteit.”

  Wilt u direct onze halal producten bestellen? Klik hier.